FreeStyle Transport + Curatenie ~ Totul Gratis

Bine ai venit pe Website-ul FreeStyle, pentru reclame gratis


Cine suntem?

Suntem o mica echipa de oameni adunati cu gandul de a face viata usoara oamenilor prin website-ul si serviciile noastre.

Ne-am adunat sa lucram la acest proiect si sa luptam impotriva acelor mari corporatii care isi ofera serviciile contra cost, impunand pe piata preturi care de cele mai multe ori nu sunt corecte.

Ce iti putem oferi?

Ne-am reunit pentru a lucra la acest proiect și pentru a lupta împotriva acelor mari corporații care își oferă serviciile contra cost, impunând pe piață prețuri care deseori nu sunt corecte.

Ne-am propus sa oferim oamenilor de rand mijlocul sau unealta de a face reclame, de a cauta locuri de munca, de a posta informatii sau anunturi despre orice domeniu sau categorie; fie ca este vorba despre vanzari de produse sau servicii fie ca este vorba doar despre entertainement.

Cu ce te ajuta / beneficiile

Noi credem ca acest website si implicit noi prin ceea ce facem te ajuta sa nu iti mai chestuiesti banii pe platforme care de cele mai multe ori sunt destul de scumpe.

Alt motiv pentru care noi credem ca website-ul nostru iti poate folosi este ca nu trebuie sa-ti faci cont la noi pe website. Deci totul este in totalitate gratis si prin acest lucru noi nu vom putea colecta date personale precum numere de telefon, emailuri, nume si altele.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta noastra?

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de toate aceste lucruri este sa intri pe website si sa iti postezi anuntul, de orice fel ar fi el. Si nu in ultimul rand trebuie sa fii precaut in legatura cu datele personale pe care le postezi.